100%

Возврат товара

Retur:

 

Dreptul de retur se face conform Legii în termen de 14 zile lucrătoare de la data livrării.

 

Înainte de expirarea perioadei de retur, consumatorul informează vânzătorul cu privire la decizia sa, în scris la adresa de e-mail [email protected]

 

- Produsul returnat trebuie sa se prezinte în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit.

 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile de la primirea returului.

 

În cazul comenzilor care au beneficiat de livrare gratuita (conform termenilor de pe www.proparts.md) și ulterior sunt returnate parțial (valoarea comenzii scade sub valoarea de gratuitate livrare) sau total, din diverse motive neimputabile vânzătorului (ex: achiziționarea produselor pe propria răspundere, fără a pune la dispoziție vânzătorului date despre mașină (inclusiv serie de șasiu/VIN), date de identificare comunicate eronat către vânzător, modificări aduse mașinii față de varianta de construcție și care nu sunt aduse la cunoștința vânzătorului), taxa de livrare acordată inițial cu titlu gratuit, este suportată de client.

 

Returul se va face prin aceeași modalitate ca la expediere. Produsele returnate trebuie ambalate corespunzător pentru a fi protejate la transport.

Nu solicitați contravaloarea produselor returnate în sistem ramburs. Acestea se vor returna după recepționarea produselor de către reprezentanții noștri.

După ce vom recepționa returul în depozitul nostru vom verifica starea produselor returnate.

Ulterior vă vom comunica statutul returului.

 

Dacă produsele returnate:

- au ambalaj deteriorat, fără etichetele și inscripționările specifice;

- nu se afla în ambalajul original în care au fost livrate;

- sunt lipsite de accesoriile și componentele originale;

- prezintă urme de montare, vopsire sau sudură;

- sunt comandate greșit deoarece cumpărătorul nu a pus la dispoziție datele de identificare ale autovehiculului și seria de șasiu sau acestea au fost comunicate eronat;

- sunt module programate, piesele speciale fabricate pentru autoturisme din afara spațiului european, piese de siguranță (ex.: airbaguri, centuri de siguranță), huse și acoperiri.

atunci în aceste situații descrise mai sus vi se va comunica (dacă există) și costul aducerii acestora la conformitate pentru a putea fi repuse în vânzare.

 

 

 

 

 

 

Видели продажу

по более привлекательной цене?

Позвоните, напишите и получите скидку!

Ваше Имя
Номер телефона
Где нашли дешевле? (ссылка)
Выберите офис
ProParts 1
Время работы: Пн-Пт: с 9-00 до 18-00 Сб: с 9-00 до 14-00
0